VP: Verhoging toeristenkaart geldt niet voor iedereen
01 Mar 2016, 16:41
foto
Vicepresident Ashwin Adhin


Vicepresident Ashwin Adhin verduidelijkt tegenover Starnieuws dat de verhoging van de toeristenkaart voor speciale groepen wordt aangehouden. Voor alle andere groepen zal de verhoging gehandhaafd blijven, terwijl deze kwestie wordt geëvalueerd. Binnen twee weken zal De Nationale Assemblee de bevindingen van de evaluatie krijgen.

Adhin zei eerder aan de SRS dat de verhoging van de toeristenkaart blijft, terwijl er wordt geëvalueerd. Hij merkt op dat de zaak wat genuanceerder is. Wie tot speciale groepen gerekend mogen worden, zal vandaag worden uitgelegd in De Nationale Assemblee. Minister Andy Rusland van Transport, Communicatie en Toerisme zal namens de regering het college antwoorden, deelt de vicepresident mee.

Gisteren is namens de NDP-fractie door Melvin Bouva aangekaart dat de verhoging van de toeristenkaart van 20 naar 90 euro moet worden heroverwogen. Hij kreeg bijval van de oppositie. Asiskumar Gajadien (VHP) zei dat iedereen verrast is geworden met dit besluit. Tijdens de begrotingsbehandeling is er niks hierover gezegd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May