74-jarige vrouw is 8ste verkeersdode
27 Feb 2016, 21:02
foto


De identiteit van de achtste verkeersdode voor dit jaar is bekendgemaakt door de politie Public Relation. Het gaat om de 74-jarige Johanna Kastiel. Zij werd aangereden op de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 135.

De 34-jarige Jurmen P, bestuurder van een personenauto, verklaarde tegenover de politie van Albina dat hij reed vanuit de richting van Moengo naar Albina. Ter hoogte van kilometer 135 in een bocht, zag hij een vrouw langs de weg zitten. Toen hij de vrouw dicht genaderd was met zijn voertuig sprong zij plotseling op en rende de straat op.

Jurmen probeerde de aanrijding nog te voorkomen door krachtig te remmen, maar hij reed de vrouw toch aan. De zoon van de vrouw die zich meldde bij de politie, verklaarde dat zijn moeder al geruime tijd dementeerde. Het vermoeden bestaat dat de bejaarde vrouw op een onbewaakt moment van huis moet zijn weggelopen.

De bestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.
Het ontzielde lichaam is in beslag genomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May