Bond OW misnoegd over ordereglement
27 Feb 2016, 06:28
foto
Vakbondsleider Michael Sallons


De leden van de bond bij Openbare Werken hebben vrijdag om 12.00 uur het werk verlaten. Dit model zal ook maandag worden toegepast zegt bondsvoorzitter Michael Sallons aan Starnieuws. De werknemers hebben vrijdag tijdens een vergadering hun misnoegen geuit over een ordereglement dat zij hebben ontvangen van minister Siegfried Wollf.

"Wij zijn niet gekend over het ordereglement dat ooit is opgesteld. Het druist tegen de Personeelswet in en er is ook geen goedkeuring van de Raad van Ministers of van Binnenlandse Zaken," zegt Sallons. Het bestuur had een onderhoud aangevraagd met de minister, maar hij kon geen tijd vrijmaken.

Sallons zegt dat de minister heeft aangegeven dat hij het druk heeft met Unasur en het werk. "De minister wist dat wij vrijdag zouden vergaderen, maar hij kon toch geen tijd vrijmaken. Wij zijn misnoegd over het ordereglement en zijn niet van plan dit te accepteren. Als de minister ons niet tot maandag heeft ontvangen, dan zullen wij dinsdagmorgen voor de poort van Openbare Werken protesteren," kondigt de vakbondsleider aan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May