Minister Wolff krijgt sleutels woningen Oldenburg
24 Feb 2016, 13:13
foto
Peggy Bilkerdijk – Bouterse, adviseur van de president, ambassadeur Yang Zigang en minister Siegfried Wolff bij de sleuteloverdracht. (Foto: min. OW)


De eerste woningen gefinancierd door de Exim Bank van China op Oldenburg zijn af. Minister Siegfried Wolff van Openbare Werken (OW) heeft vandaag de sleutels van 127 woningen in ontvangst genomen.

Anwar Hassankhan, waarnemend-directeur van Bouwkundige werken en Dienstverlening, is ingenomen. “Een mijlpaal in de geschiedenis van Suriname mogen we het noemen. Het is een symbool van teamwerk.” Hij is ook zeer te spreken dat het Chinese Dalian International Cooperation met Surinaamse ondernemers en manschappen in zee is gegaan.

De Exim Bank is in 2010 akkoord gegaan om het project te financieren. De Chinese ambassadeur Yang Zigang zegt dat Suriname en China meerdere gemeenschappelijke interesses kunnen uitwerken om mijlpalen te bereiken. Ook minister Wolff is tevreden met de nauwe samenwerking tussen beide landen, meldt het ministerie van OW in een persbericht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May