Guyana positief over vluchten Fly All Ways
24 Feb 2016, 02:19
foto


De Guyanese regering staat klaar om de Surinaamse luchtvaartmaatschappij Fly All Ways toestemming te verlenen om lijnvluchten te onderhouden met Georgetown, zegt een top luchtvaart deskundige meldt de newssite Demerara Waves. Fly All Ways vliegt ook op Brazilie en het Caribisch Gebied.

“We hebben een aanvraag van Fly All Ways ontvangen,” zegt de functionaris. “We hebben die aanvraag verwerkt en een positief advies gegeven aan onze minister, dat hij zal voorleggen aan het kabinet,” wijdt de ambtenaar van de Guyana Civil Aviation Authority (GCAA) uit.

Er zijn zeer sterke aanwijzingen dat het kabinet Fly All Ways groen licht zal geven om vluchten naar Guyana te beginnen. De GCAA-functionaris zegt dat de luchtvaartmaatschappij de route Suriname- Guyana-Barbados en Suriname-Guyana-Boa Vista (Brazilië) wil onderhouden.

Fly All Ways heeft geen aanvraag ingediend voor de route Guyana-St. Maarten, maar volgens de luchtvaart-functionaris zal die aanvraag in de zeer nabije toekomst volgen. "Ze hebben een flink aantal Caribische bestemmingen die ze willen aandoen. St. Maarten is een daarvan, maar ze hebben dat nog niet aan ons gevraagd, "zegt hij. Fly All Ways onderhoudt de routes met Fokker-toestellen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May