Top40: Latin Song ‘El Taxi’ van Pitbull knaller deze week
19 Feb 2016, 17:38
foto


‘El Taxi’ uit Pitbull’s jongste album ‘Dale’ dat ‘Let’s Go’ betekent, is deze week de knaller in de Top40. Deze song doet hij samen met Osmani Garcia en Lil Jon. Dit lied stijgt het meest met 20 plekken van 23 naar 3. Het album van Pitbull won op de laatst gehouden Grammy Awards de Grammy voor best Latin rock, Urban en Alternative album.

Afgelopen zondag was het Valentine en in verband daarmee gaven Michael Kors Suriname en de Top40 een gift ter waarde van $200 weg. De gelukkige winnaar van deze gift is Iliane Tiffany. De felicitaties namens de Top40 en Michael Kors!

Nieuwe songs deze week
De voormalige One Direction bandlid komt uit met zijn eerste single getiteld ‘Pillowtalk’. Deze song heeft Zayn Malik zelf geschreven en komt uit zijn solo album ‘Mind Of Me’. Na zijn release stond het nummer 2 weken op de eerste plek op de Billboards hot 100. In de Top40 komt hij deze week nieuw binnen op 40.
De Jamaicaanse Reggea artiest Nesbeth komt nieuw binnen op 34. Op nummer 25 staat Lukas Graham met ‘7 Years’. ‘Over and Over Again’ van Nathan Skyes en Ariana Grande is de arrogante nieuweling. Deze song komt het hoogst nieuw binnen op 15. Deze song is origineel een single van de Engelse Nathan Skyes.

Eerder dit jaar werd er een remix uitgebracht met Ariana Grande
‘Deadpool’ is de kaskraker bij TBL Cinemas deze week. Deadpool vertelt het verhaal van Wade Wilson, gespeeld door Ryan Reynolds. Hij is een voormalig lid van de Special Force, nu een huurling die opzoek gaat naar de man die zijn leven bijna verwoestte. De film vol actie en humor trekt deze week de meeste bezoekers.
Op nummer 1 deze week staat ‘Adventure Of A Lifetime’ van Coldplay voor de 2e week. ‘Cake By The Ocean’ van DNCE staat ook stationair op nummer 2. De top3 word afgesloten met de hoogste stijger van de week ‘El Taxi’ van Pitbull samen met Lil Jon en Osmani Garcia.
De volledige Top40 lijst bekijk je hier.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May