Frank Cameron baant de weg voor zijn pupillen
17 Feb 2016, 06:24
foto
Minister Dogojo feliciteert de nieuwe directeur van het Frank Cameron Centrum, Mary-Ann Cameron. Links, Frank Cameron. (Foto: Sozavo)


In zijn afscheidstoespraak vroeg geestesvader Frank Cameron van het Frank Cameron Centrum, het centrum voor de mens met een beperking, aan minister Joan Dogojo van Sociale Zaken & Volkshuisvesting, om een van zijn lang gekoesterde wensen alsnog in vervulling te laten gaan: het in dienst nemen van de pupillen die in het centrum zijn opgeleid.

Cameron droeg bij de herdenking van het 31-jarig bestaan van het Centrum, de leiding over aan Mary-Ann Cameron. Sinds de oprichting op 15 februari 1985 heeft Cameron leiding gegeven aan het centrum. Mary-Ann Cameron hoopt het goede werk van haar vader voort te zetten. Zij heeft eerder als beleidsmedewerkster op het departement van Sociale Zaken & Volkshuisvesting gewerkt.

Op het terrein van het centrum aan de Bonistraat is er ook een salon geopend. Het is de bedoeling dat de pupillen na training daar ingezet zullen worden. Het centrum is zelfvoorzienend. De pupillen verkopen er eigen vervaardigde voorwerpen en er zullen sportfaciliteiten ter beschikking zijn.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May