22-jarige mishandelt partner op beestachtige wijze
14 Feb 2016, 23:12
foto


Kevin S. (22) is zaterdag door het Regio Bijstand Team (RBT) aangehouden. De vrouw van de verdachte deed donderdag aangifte voor zware mishandeling. Volgens verklaring van de aangeefster hebben zij en Kevin relatieproblemen. Donderdag heeft de man haar op beestachtige wijze mishandeld in de woning in het ressort Geyersvlijt.
Kevin S. bracht haar bijt- en steekverwondingen toe op het lichaam. Het slachtoffer heeft ook in het gezicht letsels opgelopen en schade aan het gebit.

Na zijn daad verliet hij de woning en liet haar in hulpeloze toestand achter. Het gelukte het slachtoffer na enige tijd haar moeder te bellen, meldt de afdeling Public Relations.

De moeder bracht haar dochter naar het politiebureau voor het doen van aangifte. De vrouw is verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is zij verwezen naar twee specialisten.

De verdachte werd opgespoord en het gelukte RBT hem op zaterdag aan te houden. Hij zat in een taxi. Kevin S. werd overgedragen aan de politie van Geyersvlijt en is na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May