Su aid geeft donaties aan ouders Gilliana
15 Feb 2016, 06:27
foto


Su Aid heeft besloten al het gedoneerde geld voor Gilliana te overhandigen haar ouders. Daarover is er al contact geweest met de familie Kartotaroeno. Afgesproken is, dat na de uitvaartplechtigheid zaken worden afgerond. Gilliana wordt vandaag begraven op de begraafplaats aan de Javaweg te Lelydorp.

Tijdens de 'Gilliana Wan Anu' actie is tot nu toe gestort:
SRD 12365
USD 2370
Euro 415
Dit was de stand tot en met zaterdag. De donaties via SMS (Digicel en Telesur) worden nog verwerkt. In de loop van de dag zal het duidelijk zijn hoeveel geld via de telecommunicatiebedrijven is gedoneerd.

Su Aid zegt dat nog steeds gestreefd wordt om te komen tot een permanente voorziening (Fonds) vernoemd naar Gilliana. In soortgelijke gevallen moet snel actie worden ondernomen als het gaat om het bieden van hulp aan een ziek kind. Gilliana had een zeldzame beenmergziekte. Zij is onverwachts overleden.

Over hoe dat Fonds te realiseren, in welke vorm en door wie het zal worden beheerd, zal Su Aid zich de komende periode buigen. Su Aid is erkentelijk voor de steun die gegeven is aan de 'Gilliana Wan Anu' actie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May