Noersalim kondigt nieuw curriculum Biza-opleidingen aan
03 Feb 2016, 22:46
foto
Minister Mike Noersalim gaat in op zijn visie over de transformatie van het CBB.


Minister Mike Noersalim van binnenlandse Zaken (Biza) wil bij de transformatie van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) een integrale veranderingsstrategie toepassen. Bij deze strategie zullen er steeds nieuwe manieren worden gezocht om het ambtenarenapparaat te moderniseren.

Noersalim ging bij een bezoek aan de medewerkers van het CBB die de basiscursus bij Vorming en Opleiding van Biza volgen, in op zijn visie. Docenten en cursisten waren zeer verrast door zijn onaangekondigde bezoek, zegt de voorlichting van het ministerie.

Noersalim gaf aan dat het bij de transformatie van het CBB niet alleen gaat om het verbeteren van de werkomstandigheden. Het vergroten en passend maken van de kennis en vaardigheden van de ambtenaren is daarbij even belangrijk. De kennis die aan de cursisten wordt aangereikt dient dan ook toegespitst te zijn op en passend te worden gemaakt aan de gewenste verandering bij het CBB. Vernieuwing van het verouderde curriculum is daarbij dringend vereist, zei Noersalim.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May