Borsu kapt man met houwer tijdens opgelaaide vete
31 Jan 2016, 15:54
foto


Marlon P. alias Borsu (29) is donderdag door de politie van Albina aangehouden voor brandstichting en poging tot doodslag. Twee mannen die een vete hadden, kregen mot met elkaar. Marlon ging zich met de zaak bemoeien en viel toen een van de mannen aan.

Borsu heeft met een scherp voorwerp de andere man die bekend staat als Focus, verwond. Focus bracht hem verwondingen toe aan zijn schouder, lippen, bil en oor.

Uit boosheid rende Borsu naar huis en pakte een tank met benzine. Hij begaf zich naar de woning van Focus en sprenkelde de gasoline rondom het huis en stak het vuur aan. Het vuur ging even aan maar kon niet oplaaien. Tijdens het onderzoek is gebleken dat de benzine gemengd was met een vloeistof en daardoor kon het vuur niet oplaaien. De woning liep lichte schroeischade op. In de woning bevonden zich twee vrouwen en twee baby’s.

Borsu is opgespoord en aangehouden door de politie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij ingesloten. Aan de aanhouding van Focus wordt er gewerkt, deelt de politie Public Relations mee.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May