Ook in Nickerie is zika uitgebroken
31 Jan 2016, 08:08
foto


In Nickerie zijn er ook twee gevallen van het zika-virus geregistreerd. Dit werd op een persconferentie meegedeeld door Siegfried Enjoen, vertegenwoordiger van het Bureau Openbare Gezondsheidzorg (BOG) Nickerie. De besmette personen zijn woonachtig in de Westelijke Polder.

Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh deelde mee dat vanaf maandag er in het district Nickerie grofvuil opgehaald zal worden. De ministeries van Openbare werken en Regionale Ontwikkeling en het BOG zullen personeel en materieel inzetten om Nickerie te ontdoen van grofvuil. Het BOG zal waar er indicaties zijn van een muskietenplaag, spuiten. Er zal gestart worden in het ressort Henar, waar er een week lang gedurende 5 dagen vanaf maandag 1 februari t/m vrijdag 5 februari, telkens vanaf 08.00 t/m 14.00 uur zal het vuil worden opgehaald.

Het ressort Oostelijke Polders zal worden aangedaan van dinsdag 9 februari t/m vrijdag 12 februari. Daarna komt Nieuw Nickerie aan de beurt, van maandag 15 februari t/m 24 februari, ook van 08.00 u t/m 14.00u. Het ressort Westelijke Polders zal dan vanaf 29 februari t/m 04 maart aan de beurt zijn. Volgens Joeloemsingh is ressort Wageningen niet ingedeeld, omdat daar huis- en grofvuil reeds wordt opgehaald.

Edgar van Genderen
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May