Justin Bieber met 3 songs in de Top40
29 Jan 2016, 17:14
foto
Justin Bieber met drie song in de Top40.


Justin Bieber komt deze week ook nieuw binnen op nummer 40 met ‘I’ll Show You’ uit zijn album ‘Purpose: The Movement’. Met deze song staat hij met 3 singles in de Top40. ‘Love Yourself’ op staat op 8 en ’Sorry’ op 6. Alle 3 songs uit hetzelfde album.

De arrogante nieuweling deze week is de pop jawa nummer 1 ‘Bribi Mi, Mi Firi medley’ van Richard, Angracia en Dj Charlton. Of wel RAC genoemd. De song die een medley is van ‘Bribi Mi’ van Robby Soekatma en ‘Firi Mi’ van Fernando komt het hoogst nieuw binnen op 30.

Op 34 staat ‘Heartbreaker’ van de dancehall/reggae artiest Benjamin Faya.
Kenny B stijgt deze week het hoogst van 20 naar 5 met zijn nieuwste hit ‘Vrienden’. In deze song zingt Kenny B niet alleen over vrienden als 'best friends' maar ook over vriendschap tussen verschillende landen en volken. Voor deze clip vroeg hij zijn goede vriend Jayh Jawson om in de clip te werken.

De Top40 nummer 1 song deze week is ‘Adventure Of A Lifetime’ van de Engelse rockband Coldplay. In de videoclip stellen de apen de band leden voor. Deze video is opgenomen bij ‘The Imaginarium Studios’. Hierzijn ook bekende films zoals ‘Planes Of The Apes’, ‘Avengers: Age Of Ultron’ en ‘Star Wars: The Force Awakens’ gefilmd.

Op nummer 2 staat de latin song ‘La Letra Conflictiva’ van Mola.
Duran Duran sluit de top3 af met ‘You Kill Me With Silence’. Duran Duran is een britse pop/rock band uit Birmingham, England die gevormd is in de jaren 70. De bandleden zijn Simon Le Bon die de vocals doet, Nick Rhodes de keyboards, John Taylor de bass en Roger Taylor speelt de drums.

Op nummer 1 bij TBL cinemas staat ‘Ride Along 2’. De film gaat over Ben die op het punt staat te trouwen, maar alvorens hij dat doet moet hij eerst naar Miami om zijn aanstaande zwager te helpen om een drugsdealer te pakken. De comedy film met als hoofdrolspelers Kevin Hart en Ice cube trekt deze week de meeste bezoekers.
De volledige Top40 lijst bekijk je hier.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May