Lijk 26-jarige man opgevist
22 Jan 2016, 14:58
foto


Het ontzielde lichaam van Richerno Willems is gisteren opgevist in de Saramaccarivier ter hoogte van Maho. Twee dagen eerder was er aangifte van vermissing gedaan van de 26-jarige man die houtkapper was.

Richerno was samen met zijn vader in het bos in het Reebergproject. Tijdens het werken, heeft hij zijn vader gezegd dat hij zijn mobiel zou halen in de auto. Toen de vader merkte dat zijn zoon niet terugkeerde, is hij naar de auto gegaan. Een andere persoon die in het voertuig zat, vertelde de vader dat hij Richerno wel had gezien.
Hij zei dat Richerno een jachtgeweer had genomen en had gezegd dat hij podosiri zou gaan zoeken. Vanaf dat moment is de 26-jarige man niet meer gezien. Een zoektocht in de buurt heeft niet opgeleverd. Tijdens de zoekactie van de politie van Lelydorp die werd bijgestaan door het Nationaal Leger, ontvingen de eenheden het bericht dat er een lijk dreef op de Saramaccarivier.

Bij confrontatie met de familie, heeft de vader zijn zoon herkend aan de kleding en het polshorloge. Er zijn jachtpatronen aangetroffen op het lijk, maar van het jachtgeweer ontbreekt nog elk spoor. Het ontzielde lichaam is in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May