De Personeelswet wordt gewijzigd
13 Jan 2016, 03:25
foto
Minister Noersalim van Binnenlandse Zaken (R), met de commissie die zich zal buigen over de wijziging van de Personeelswet. (Foto: Biza)


De kogel is door de kerk: minister Noersalim van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft een werkgroep geïnstalleerd, die zich zal buigen over de wijziging van de Personeelswet. De wijziging van de wet ligt reeds geruime tijd op het bord van het ministerie en diverse ambtenaren van het ministerie hebben in de afgelopen jaren het nodige voorbereidende werk gedaan .

De huidige Personeelsregelgeving kan getypeerd worden als een verouderde wet die op tal van gebieden aangepast dient te worden aan de moderne HRM, licht de voorlichting van Biza toe. Het is de taak van het ministerie van Biza om de Wet regelende de rechtspositie van het overheidspersoneel te toetsen aan de maatstaven die passen binnen deze moderne tijdsgeest. Hierbij zijn niet alleen eigentijdse HRM Inzichten en organisatie inzichten op basis van Public Sector Reform belangrijk, maar ook eenduidigheid van regelgeving.

De werkgroep bestaat uit functionarissen van het ministerie: Earl Tokarijo, Asha Lachmon, Marjory Mulier, Farzia Habieb, Sharon Boldewijn en Maya Srihar Doobe.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May