Man zaagt oor van ex-vrouw; partner helpt mishandelen
12 Jan 2016, 16:16
foto


Iwan H. (41) en zijn vrouw Jennifer D. (36) zijn vandaag aangehouden door de politie van Santodorp. Zij hebben de ex-vrouw van Iwan H. tijdens een heftige woordenwisseling zwaar mishandeld. Iwan H. die verhit was, pakte een zaag en zaagde daarmee in het oor van zijn ex-vrouw. Zijn huidige partner, Jennifer D., greep vervolgens naar een houten bank en bracht de ex-vrouw daarmee slagen toe op haar hoofd.

Volgens verklaring van de ex-vrouw die aangifte deed eerder op de dag, leefde zij samen met Iwan H., met wie zij zeven kinderen heeft. Op een bepaald moment kwam er een eind aan de relatie. De ex-vrouw had een afspraak met haar ex-man om geld op te halen voor de aankoop van benodigdheden voor de kinderen. Ze begaf zich naar het adres van de man. Ze klopte aan en zag de man zitten met Jennifer D. Hij stond op en liep naar haar toe, meldt de afdeling Public Relations.

Iwan ging de woning weer binnen, vermoedelijk om het geld te halen. Hij werd achterna gezeten door Jennifer. Er ontstond toen een heftige woordenwisseling tussen Jennifer en Iwan. De ex-vrouw ging ook de woning binnen en voegde zich tussen de twee. De situatie liep uit de hand.

De ex-vrouw deed toen aangifte bij de politie. Iwan H. en Jennifer D. werden opgespoord en aangehouden. De zaag en de bank zijn in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn zij ingesloten. De ex-vrouw is verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May