Ontvluchte arrestant in dijbeen geraakt
06 Jan 2016, 18:18
foto


De arrestant Cliff M. (21) die gisteren wist te ontvluchten, is vandaag na een actie aangehouden. De politie heeft gericht moeten schieten, toen hij niet reageerde op waarschuwingsschoten.

De verdachte werd dinsdag naar het Parket vervoerd. Na zijn voorgeleiding is hij weer opgehaald door de politie. Bij aankomst op het terrein te Richelieu zag hij kans het bos in te vluchten. Een surveillance in de directe omgeving leverde gisteren niet het gewenste resultaat op.

De politie van Richelieu kreeg vandaag de melding dat de verdachte te Tamansari is gesignaleerd. In samenwerking met het Regio Bijstand Team (RBT)-Oost werd het gebied afgekamd. Bij het zien van de politie vluchtte de arrestant dieper het bos in. Waarschuwingsschoten brachten hem niet tot andere gedachten. De politie was genoodzaakt gericht te schieten, waarbij Cliff M. in zijn rechterdijbeen is geraakt.

Met de ambulance van RGD-Meerzorg werd hij overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramariob. Onder politiebewaking is hij ter observatie opgenomen, meldt de Public Relations afdeling.

In augustus 2015 is de arrestant ingesloten voor mishandeling en verkrachting. Hij heeft de strafbare feiten in Albina gepleegd. Cliff M. werd aangehouden en in verzekering gesteld. Vanuit het cellenhuis te Albina is de verdachte twee keren ontvlucht. Bij zijn weder aanhouding is hij ingesloten in het cellenhuis te Richelieu.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May