Bond EBS houdt spoed alv over benoeming directeur
02 Jan 2016, 06:26
foto


De EBS werknemersorganisatie, OWOS, houdt maandag een spoed algemene ledenvergadering (alv). Het belangrijkste agendapunt is 'Kwestie benoeming directeur NV EBS. De bond, onder leiding van Steve Geerlings, heeft zich steeds op het standpunt gesteld dat een algemene directeur uit het bedrijf afkomstig moet zijn.

Intussen heeft president Desi Bouterse te kennen geven dat de NDP-topper Rabin Parmessar de scepter zal zwaaien bij de EBS. Binnen de EBS zijn er verschillende meningen over dit besluit van de president. Een deel vindt dat Parmessar in staat is orde op zaken te stellen in het bedrijf. Anderen vinden dat Parmessar te veel tijd nodig zal hebben om zich in te werken in een technisch bedrijf als EBS. Bouterse stelde dat Parmessar bewezen heeft over voldoende managementkwaliteiten te beschikken om de job te klaren.

Op de ledenvergadering zal de OWOS maandag beslissen welk standpunt ingenomen zal worden. In elk geval wil de bond ook gekend worden bij de beslissing. Het bestuur van de bond wil de mening van de leden horen, vandaar deze spoedbijeenkomst, nadat de naam van de nieuwe directeur officieel is bekendgemaakt door de president.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May