Nickerie houdt voor 9e keer pagara-estafette
31 Dec 2015, 08:22
foto
Archieffoto pagara-estafette Nickerie 2014


Vandaag wordt in Nickerie voor de negende maal de pagara-estafette gehouden. Glenn Tjon Tjauw Liem, voorzitter van de commissie pagara estafette Nickerie, geeft aan dat de commissie op het laatste moment toch heeft besloten deze activiteit door te laten doorgaan. Vanwege de economische situatie, waarbij vuurwerk duurder is geworden en de bedrijven niet zo vrijgevig zijn, zou er geen pagara-estafette meer gehouden worden.

Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh heeft een beroep gedaan op de commissie. De leden waren bereid op stap te gaan voor de donaties vanuit het bedrijfsleven en vrijwilligers. De pagara-estafette zal ongeveer twaalfhonderd meters zijn, beginnende op de hoek van de A.K. Doerga Shawstraat/Emmastraat en zal eindigen bij het Burger Informatie Centrum aan de R.P. Bharosstraat.

Alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen om de pagara-estafette op een veilige manier te houden. De politie en de brandweer zullen ter plekke aanwijzingen geven. Het programma begint om 12.00 uur met muziek en gaat door tot 18.00 uur. De pagara-estafette begint om 13.00 uur.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May