Veroorzaker dodelijke aanrijding in verzekering gesteld
30 Dec 2015, 16:12
foto


Chandor M. (34) is door de politie aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de 44-jarige Sitadevie Rampersad-Bhola dinsdagavond dodelijk te hebben aangereden. Zij is aangereden door de autobestuurder die na de aanrijding is doorgereden.

De politie van Livorno trof aan de Beekhuizenweg het slachtoffer in de trens aan. De ambulance werd ingeschakeld, maar intussen had de vrouw de geest gegeven.

Aan de hand van de verklaringen van ooggetuigen kon het kentekennummer van het voertuig in beeld worden gebracht. Na een ingesteld onderzoek bleek het voertuig op naam te staan van iemand die in het ressort Lelydorp woont. De politie van Lelydorp deed het adres aan. Het voertuig werd aangetroffen. Aan de hand van de schade aan de auto heeft de politie Chandor M. aangehouden. De man is niet in het bezit van een rijbewijs.

Hij gaf toe dinsdag avond iets te hebben aangereden, maar hij dacht dat het om een koe ging. Chandor is overgedragen aan de politie van Livorno. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May