BBS’er tweede keer in verzekering gesteld
29 Dec 2015, 18:45
foto


Kirankoemar P. (30), werkzaam bij de Beveiligingsdienst Suriname (BBS) is door de politie van regio Midden aangehouden. De politie van regio Midden kreeg een melding binnen dat een man tekeer ging. Op het adres aangekomen te De Nieuwe Grond trof de politie Kirankoemar P. aan. De BBS'er verkeerde zodanig onder invloed van alcohol dat hij niet op zijn benen kon staan.

Hij bedreigde zijn buurman met de dood. Het wapen van de BBS’er is in beslag genomen. Na zijn ontnuchtering is Kirankoemar P. voorgeleid bij de inspecteur. Na afstemming met het openbaar Ministerie is de BBS’er ingesloten.

Kirankoemar P. was in augustus 2014 al aangehouden door de politie van regio Midden kort nadat hij een commerciële sekswerker met de dood had bedreigd. De man had met zijn dienstwapen op de woning geschoten toen de vrouw had geweigerd seks met hem te bedrijven. Bij het zien van de politie gooide de BBS’er zijn dienstwapen op de berm langs de weg. Het wapen werd in beslag genomen. Voor dat feit was de man ook in verzekering gesteld na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie, meldt de politie Public Relations.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May