Politieman en schoonfamilie betrokken bij mishandeling
27 Dec 2015, 14:57
foto


De politieambtenaar Sunil C. heeft zijn partner mishandeld tijdens een ruzie.
De moeder van de vrouw kwam ertussen en moest ook slagen incasseren. De schoonvader schoot zijn vrouw en dochter te hulp door de politieman met een hard voorwerp slagen toe te brengen op zijn hoofd. De politieambtenaar liep een barstwond op, terwijl de schoonfamilie lichte letsels heeft opgelopen.

Sunil C. is met een geneeskundige verklaring van de politie verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling. De schoonfamilie achtte het niet nodig medisch behandeld te worden.
Aangezien een politieman betrokken is bij de vechtpartij, zijn betrokkenen opgeroepen voor de ressortcommandant. De vechtersbazen gaven gehoor aan de oproep en meldden zich aan op het bureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle vier mensen die betrokken zijn geweest bij de vechtpartij, als verdachten van wederzijdse mishandeling aangemerkt. Het Openbaar Ministerie besloot dat partijen na te zijn gehoord mochten worden heengezonden. Het dossier is afgelopen week opgemaakt door de politie van Uitvlugt en opgestuurd naar het Parket van het Openbaar Ministerie.

De korpsleiding heeft in een eerdere ruzie tussen de politieambtenaar Sunil C. en zijn partner maatregelen getroffen. De politieman is toen ontwapend en via de afdeling Personeelszorg onder begeleiding van een psychiater geplaatst.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May