Politie extra alert op weg naar de jaarwisseling
26 Dec 2015, 10:32
foto


De leiding van het Korps Politie Suriname heeft voorzorgsmaatregelen genomen met de verwachte drukte naar de jaarwisseling. Alle landelijke openbare vermakelijkheden/evenementen zijn geïnventariseerd en afhankelijk van de drukte wordt er hierop ingespeeld. Op diverse locaties zullen landelijk regelmatig snelheid- en alcohol controles worden gehouden.

In de binnenstad en de buitenwijken zal gesurveilleerd worden door politieambtenaren in uniform en in burgerkleding. Aan de gemeenschap wordt gevraagd om extra waakzaam te zijn en geen onnodige risico’s te nemen in het verkeer en waar mogelijk de stadsdrukte te vermijden.

Tegen foutparkeerders zal streng worden opgetreden, vooral tegen mensen die in- of uitritten, kruisingsvlakken of doorbraken, bezet houden. Het parkeren op brandputten is ten strengste verboden.

Aan de zakkenrollers wordt meegegeven, dat zij liever een job gaan zoeken. De politie staat op scherp, deelt de Public Relations mee. Daarnaast zal de politie tegen elke vorm van criminaliteit optreden. Eenieder die zich schuldig maakt aan één of ander strafbaar feit, zal de wetsdienaren tegenover zich krijgen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May