Arrestatie Team houdt twee 'skimmers' aan
24 Dec 2015, 22:31
foto
In beslag genomen spullen door de politie.


Twee buitenlanders die verdachte handeling pleegden bij een pinautomaat, zijn door het Arrestatie Team aangehouden. Na een tip heeft de politie een observatieteam ingezet om de situatie gade te slaan.

Na een aantal uren de plek te hebben geobserveerd, merkte het team op dat men de automaat aandeed om apparaten die waren aangebracht, te verwijderen.

De 36-jarige Davindra S. is gelijk aangehouden door het Arrestatie Team. Op zijn aanwijzing kon ook de 34-jarige Omindra L. in de kraag worden gevat. Beide verdachten zijn voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Fraude en Economische Delicten van de politie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de mannen in verzekering gesteld.

De spullen waaronder lasers, ingebouwde camerasystemen en meer dan honderd pinpassen, zijn bij deze daders in beslag genomen. Het onderzoek wordt voortgezet door de afdeling FED.

De politie doet een beroep op de samenleving om tijdens het invoeren van de pincode voor het pinnen, het toetsenbord af te schermen met de andere hand, meldt de Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May