Dief met schotverwonding opgenomen in ziekenhuis
18 Dec 2015, 23:07
foto


Jermain B. (37), die op heterdaad werd betrapt bij het inbreken, heeft een schotverwonding opgelopen. Hij is onder politiebewaking opgenomen in het ziekenhuis. De politie van Uitvlugt heeft een voorlopig rapport opgemaakt over dit geval. Tussen 4.00 en 05.00 uur in de ochtend hoorde de eigenaar die lag te slapen een gekraak aan zijn kamervenster. Aangezien de man twee dagen geleden al slachtoffer is geworden van een diefstal, nam hij geen kans. Hij bewapende zich met zijn jachtgeweer en ging naar buiten. Hij zag een man die bezig was zijn raam met een hard voorwerp te forceren.

Toen Jermain B. de eigenaar van het pand zag, gooide hij het voorwerp op hem. De eigenaar sprong opzij om niet geraakt te worden. Tijdens die manoeuvre ging een schot af. De verdachte werd daarbij in zijn linker dijbeen geraakt, meldt de politie Public Relations.

Per ontboden ambulance werd de gewonde dief vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het voorwerp, het jachtgeweer en de patronen, zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen. De eigenaar is in het bezit van een geldige vuurwapenvergunning en een jachtakte.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May