President benoemt Elias tot algemeen directeur Staatsolie
13 Dec 2015, 11:53
foto
President Desi Bouterse tankt als eerste de hoogwaardige gasoline. Naast hem directeur Rudolf Elias van Staatsolie. (Foto: René Gompers)


President Desi Bouterse heeft zojuist Rudolf Elias benoemd tot algemeen directeur van Staatsolie. "Dit is een prerogatief van de president. Als je naar een verjaardag komt, breng je een cadeau mee," zei het staatshoofd. Bouterse zei dat hij inspeelt op de vraag van de vakbondsleider van Staatsolie Werknemersbond, Lloyd Read.

Bouterse zei dat Elias per direct benoemd is tot algemeen directeur. De formaliteiten moeten nog worden afgehandeld. Hij feliciteerde het bedrijf met de bereikte mijlpaal. Hij haalde aan dat zo een feestelijke dag niet bestemd is voor lange toespraken. Bouterse bracht ook hulde aan de mensen die bij de oprichting van Staatsolie er al bij waren.

Met het tanken van de hoogwaarde gasoline in zijn voertuig, is het nieuwste product van Staatsolie officieel in gebruik genomen. Vanaf vandaag kan bij Gow2 Van 't Hogerhuysstraat diesel en gasoline getankt worden.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May