Slepende ruzie tussen twee mannen loopt uit de hand
12 Dec 2015, 16:12
foto


Bidjeskoemar (44) en Dipak (25) zijn door de politie van Santodorp aangehouden. Bidjeskoemar beschuldigt Dipak die eerder bouwwerkzaamheden voor hem had verricht, ervan een schakelaar van hem te hebben gestolen. Ondanks de slepende ruzie hebben geen van de twee eerder aangifte gedaan bij de politie.

De ruzie liep donderdag uit de hand. Na elkaar via SMS berichten te hebben uitgescholden ging Bidjeskoemar naar het adres van Dipak om hem om rekenschap te vragen. Hij zag Dipak in een hangmat liggen. Bidjeskoemar nam een scherpvoorwerp en sneed het touw van de hangmat door. Dipak die op de vloer terechtkwam, stond op en snelde naar binnen. Hij kwam terug met een jachtgeweer en schoot in de richting van Bidjeskoemar. Het voertuig van Bidjeskoemar werd geraakt door de hagels uit het jachtgeweer, meldt de Public Relations.

Bidjeskoemar begaf zich naar het politiebureau en deed aangifte. Kort daarna ging Dipak ook naar het bureau en vertelde zijn deel van het verhaal aan de politie.
Beide mannen werden aangehouden voor vernieling van elkaars goederen en voor de andere gepleegde strafbare handelingen. Het jachtgeweer is in beslag genomen. Beiden zijn in verzekering gesteld.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May