Hooghart boos over publicatie in Dagblad Suriname
12 Dec 2015, 06:21
foto
Ronald Hooghart, vrijdag in DNA. (Foto: Raoul Lith)


Ronald Hooghart, voorzitter van de Centrale van Landsdienaren Organisaties (CLO), zegt aan Starnieuws dat hij helemaal niet bezig is om een monumentaal gebouw te slopen. Hij heeft opdracht gekregen van het bestuur van de Regionale Gezondheidsdienst om een pand op Lelydorp te slopen. Hooghart is er niet over te spreken dat hij in Dagblad Suriname als verdachte is aangemerkt en dat hij opgespoord zou worden.


De vakbondsleider/politicus vindt dit laster en is van plan om een rechtszaak te beginnen tegen de krant. De vakbondsleider/politicus vindt dat Faried Pierkhan bezig is hem door het slijk te halen. Hij merkt op dat iedereen weet waar hij is. Hij is de hele dag in DNA geweest en daarna thuis. "Geen enkele politie zoekt mij." Ook de politie Public Relations heeft aangegeven dat Hooghart tot nu toe niet is aangemerkt als verdachte. Hij wordt ook niet opgespoord.

"Mijn zonen maken zich niet zo druk hierover, maar mijn kleinkinderen lijden hier wel onder. De familie wordt beklad," zegt Hooghart. Hij merkt op dat het gebouw aangetast is door houtluizen. Mensen die het moeilijk hebben, hebben hem om materiaal gevraagd. "Maar bijna is niks meer goed. Ik neem het materiaal echt niet voor mij of mijn kinderen," benadrukt Hooghart.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May