Lijst Rahid Doekhie wint KKF-verkiezing
10 Dec 2015, 16:34
foto
Rahid Doekhie (tweede van links) maakt zich op om de voorzittershamer van KKF over te nemen. Uiterst rechts, Karin Refos. (Foto's: René Gompers)


De lijst van Rahid Doekhie heeft de meeste stemmen gekregen bij de verkiezingen in Branche B van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF). Karin Refos die een behoorlijke campagne heeft gevoerd, is niet gekozen. Geen van de vier kandidaten van haar lijst en de plaatsvervangers, heeft het gehaald.

Slechts 14% (807) van de bedrijven is komen opdagen bij de stemming. De opkomst in Paramaribo was 14% en Nickerie 34%. De verkiezing is slechts in branche B gehouden, waar er twee lijsten werden ingediend. In de andere branches was er slechts één lijst. De zestien Kamerleden zijn automatisch bij enkele kandidaatstelling gekozen.

Van de lijst van Doekhie zijn verder ook gekozen: Pierre van Zichem, Frederik Schuitemaker en Ramon Jwalapersad. De 21 Kamerleden zullen bepalen wie de nieuwe voorzitter wordt. Doekhie, die de meeste stemmen heeft gehaald, maakt zich op voor deze functie. Hij zal het roer overnemen van Henk Naarendorp.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May