President antwoordt DNA vandaag
10 Dec 2015, 03:28
foto


Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons heeft voor donderdag twee openbare vergaderingen uitgeschreven. Om 9 uur in de ochtend begint de eerste vergadering. Dan zal president Desi Bouterse antwoord geven op indringende vragen die fractieleiders en andere Assembleeleden op 3 december hebben gesteld tijdens de algemene politieke beschouwingen.

Vrijdag en maandag moesten de uitgeschreven vergaderingen worden afgeblazen, omdat president Desi Bouterse door een griep geveld was. De vragen tijdens de algemene politieke beschouwingen hebben te maken met de jaarrede die de president op 30 september heeft uitgesproken. Er zijn indringende vragen gesteld over de economische situatie in het land.

De gedetailleerde behandeling van de begroting 2016 moet volgens de convocatie om 15.00 uur beginnen. Aangenomen wordt dat de debatten over de algemene politieke beschouwingen dan achter de rug zijn. Alle 17 begrotingen zullen tegelijk worden behandeld. Voor de behandeling van de begroting worden de spreektijden van te voren bepaald.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May