Directeur Huize Ashiana dient haar ontslag in
07 Dec 2015, 13:13
foto
Judith Valpoort-Vrede (links) en minister Joan Dogojo bij de kennismaking op 15 oktober in Huize Ashiana. (Foto: Raoul Lith)


Judith Valpoort-Vrede, waarnemend directeur van het bejaarden tehuis Ashiana, heeft vandaag ontslag ingediend bij de minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. De reden hiertoe is de commotie die ontstaan is over de aanschaf van een dienstvoertuig. De ontslagaanvraag is door minister Joan Dogojo aanvaard. Ose Jabini, directeur van de Esther Stichting, is belast met de waarneming bij Ashiana. Dit deelt het ministerie mee in een verklaring.


Valpoort-Vrede, werd op 15 oktober 2015 benoemd tot waarnemend directeur van het bejaardentehuis. De afgelopen periode heeft zij zich ingezet om het bejaardentehuis een nieuwe facelift te geven. Valpoort-Vrede, hoopt met deze stap de rust terug te brengen binnen de bejaardeninstelling en de samenleving.

Het beleid vanuit het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting is gericht op het geven van goede zorg aan de senioren burgers. Om hieraan invulling te kunnen geven wordt thans gewerkt aan een strategisch plan voor het bejaardentehuis. De minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting heeft publiekelijk vaker aangegeven dat bejaardenzorg haar prioriteit geniet.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May