56ste verkeersdode valt in Nickerie
07 Dec 2015, 09:50
foto


Kort voor middernacht is de 56ste verkeersdode in Nieuw Nickerie geteld. Shankatalie Panchoe, arts van beroep, is bij een verkeersongeval op de kruising van de Doekhieweg en de Van Dijkstraat overleden.

De 57-jarige man is levenloos in zijn auto in het kanaal van het kruispunt van de Doekhieweg en de Van Dijkstraat aangetroffen. Het ontzielde lichaam van Panchoe is door de brandweer uit het voertuig gehaald. De materiele schade aan het voertuig is aanzienlijk, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

Brandmeester Steven Sibilo vertelt dat ze de man, nadat ze hem uit het voertuig hadden gehaald, hebben geprobeerd te reanimeren. Het mocht echter niet baten.
Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat Panchoe met zijn voertuig reed over de Doekhieweg vanuit de richting van de Suikerrietweg en in de richting van de Parabiersinghweg ging. Bij nadering van de kruisende weg en wel de Van Dijkstraat moet hij vermoedelijk de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Panchoe is vervolgens in het kanaal dat naast de weg loopt, beland. Het lijk van de 56ste verkeersdode is in beslag genomen voor obductie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May