Man aangehouden voor bedreiging buschauffeur
06 Dec 2015, 23:23
foto


De politie van Latour heeft Mendoza, F. (27) zaterdag aangehouden. Een buschauffeur die de route Paramaribo-Ephraimzegen onderhoudt, deed aangifte tegen Mendoza F. en zijn oom. Volgens verklaring van de buschauffeur heeft het tweetal hem op donderdag 3 december bij de PE-eindhalte te Ondrobon met de dood bedreigd. Na de bedreiging gingen partijen uit elkaar.

Op zaterdag 5 december reed de chauffeur volgens zijn verklaring de route te Ephraimzegen af, toen hij werd belaagd door het tweetal. Er is daarbij zelfs op de bus geschoten met vermoedelijk een jachtgeweer. De ruit van de bus vertoont kogelinslagen.

Na een ingesteld onderzoek werd Mendoza F. aangehouden. De oom is nog voortvluchtig. Mendoza F. ontkent de buschauffeur te hebben bedreigd en belaagd. Hangende het onderzoek is de verdachte na overleg met het Openbaar Ministerie door de piketofficier in verzekering gesteld. Het jachtgeweer is nog niet gevonden. Aan de opsporing van de oom wordt gewerkt, meldt de Public Relations afdeling van de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May