Win VIP met de Top40
04 Dec 2015, 19:46
foto
Adele


De Top40 maakt deze week weer iemand blij met een VIP tafel voor Sexy Shades in Club Euphoria op zaterdag 5 december. De gelukkige winnaar is Sherry Sardjo. Zij gaf aan waarom zij zo graag een VIP tafel wilde winnen.

'Hello' van Adele staat deze week voor de derde week aan top. Op nummer 2 staat Justin Bieber met 'Sorry' stationair. Ztreetzoldierz en Mixey die vorig in de Top40 studio waren, sluiten de top3 af met 'Sabi Fa Yu Neng'. Deze song komt van plek 4.
Major Lazor staat deze week met 2 songs in de Top40. 'Powerful' samen met Ellie Goulding en Tarrus Riley staat op 34. De song die deze week het hoogst gestegen is, is 'Light It up'. Deze song doet Major Lazor samen met Nyla. Het lied gaat van 38 naar 28 en is daarmee de 'arrogante nieuweling'.

Eva Simons die een Top40 nummer 1 scoorde met 'Policeman' was dit jaar nog te bewonderen in Suriname, Deze week komt zij het hoogst nieuw binnen met 'Bludfire' op 30 en doet het samen met Sidney Samson.

Ook nieuw binnen deze week is de remix van Thinking out loud. Deze remix versie met hindi lyrics is gedaan door Remy Wolfrine en komt nieuw binnen op 33. Remy Wolfrine hielp mee aan 'Pyaar Huwa' die hij samen deed met Neelam Matadin. Ook nieuw deze week op 40 is 'Dat is van mij' van Area 51 samen met Bollebof en Nette Jongens. Dit nummer is de eerste Nederlands talige song van het duo.
De volledige Top40 lijst bekijk je hier.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May