Autodief aangehouden door politie
03 Dec 2015, 01:28
foto


Wensley B. (40) is woensdag aangehouden door de politie van het ressort Boma. Hij heeft in de vooravond van dinsdag 1 december om een taxirit gevraagd van zijn ex-buurman. Hij zou uitstappen op de hoek van de Boma- en de Welgedacht A weg. Op de hoek aangekomen, zei Wensley B. dat de taxichauffeur nog een eind moest rijden.

Op een bepaald moment haalde Wensley B. en scherpvoorwerp te voorschijn en hield de chauffeur voor te stoppen. Hij pakte het buiktasje met geld en onder bedreiging wisselde hij van plaats met zijn ex-buurman. Wensley B. reed enkele kilometers verder en liet de man uitstappen, nadat hij dat buiktasje terug had gegeven.

Wensley B. reed richting Lelydorp. Op Lelydorp werd het voertuig herkend door een familielid van de benadeelde, die hem opbelde. Toen hij te horen kreeg dat Wensley B. de auto had gestolen, schakelde hij de politie in. Bij het zien van de politie probeerde de man in een lijnbus weg te komen. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau te Santo Boma. Na afstemming met het Openbaar ministerie is Wensley B. in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May