Man mishandelt vriendin om huilende kinderen
28 Nov 2015, 17:46
foto


Rolando S. (32) is door de politie van het ressort Latour aangehouden voor mishandeling. Hij ging woensdagavond met zijn vriendin naar een feest. Zij had haar twee kinderen ook meegenomen. Volgens verklaring van de vriendin begonnen haar kinderen om eten te huilen op het feest. Haar vriend werd hierdoor boos op haar en de kinderen. Ze verlieten het feest en bij aankomst thuis werd de ruzie voortgezet. Rolando raakte zo verhit dat zijn vriendin klappen moest incasseren. Hij nam haar mee naar de slaapkamer waar zij verder werd mishandeld.

Het dertienjarig meisje dat het erg vond dat haar moeder werd geslagen door de man, ging de slaapkamer binnen. Het meisje werd ook mishandeld door haar stiefvader. De politie van Latour die via de Centrale Meldkamer op de hoogte werd gesteld van de mishandeling, trof ter plaatse het slachtoffer aan. Zij heeft letsels opgelopen in het gezicht. Rolando S. werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Hij gaf toe dat hij de vrouw inderdaad heeft mishandeld. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May