Bestuurder zag vrachtwagen op Afobakaweg niet
21 Nov 2015, 19:08
foto


Megsrein Adipi heeft het leven gelaten vrijdagavond bij een aanrijding aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 23. Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat Henk F. richting Afobaka reed. Er waren drie mede-inzittenden in het voertuig.

Ter hoogte van mast 23 had de bestuurder Deonarine S, pech met zijn vrachtwagen. De truck stond op de weg met de voorzijde gericht naar Afobaka, zonder enige verlichting. Op dat gedeelte van de Afobakaweg is er ook geen straatverlichting. Deonarine S. was onder de truck bezig met reparatie.

Henk F. die vermoedelijk met een hoge snelheid kwam aanrijden, zag de truck niet. Hij verklaarde tegenover de politie dat hij daardoor zijn voertuig niet tijdig tot stilstand kon brengen. Het gevolg daarvan was dat hij met een klap tegen de achterzijde van de vrachtwagen botste, meldt de politie Public Relations.

De vrachtwagen kwam door de klap in beweging, waardoor Deonarine S. werd overreden. Adipi die naast Henk F. zat, gaf ter plekke de geest.

Per ontboden ambulances werden alle slachtoffers overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis Paramaribo.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May