Dronken militair verhangt zich in politiecel
18 Nov 2015, 18:24
foto


De 48-jarige Bernard Pobosie (48) heeft zich woensdagochtend verhangen in de cel van politiebureau de Nieuwe Grond. De man was dronken en was ter ontnuchtering opgesloten. Hij bleek een militair te zijn. De militaire politie werd ingeschakeld.

Via de Centrale Meldkamer kreeg de politie Nieuwe Grond de melding dat een man te keer ging op een adres in het ressort. Bij aankomst ter plaatse werd Pobosie in beschonken toestand aangetroffen. De politie besloot hem over te brengen naar het bureau. De man die alleen in een pangi gekleed was, werd gevraagd zich netjes te gaan kleden, maar hij weigerde.

De dronkaard werd toen overgebracht naar het politiebureau de Nieuwe Grond. De Militaire Politie werd ingeschakeld en deed enkele uren later het politiebureau aan.

Toen de deur werd opengemaakt om hem over te dragen aan de Militaire Politie, werd het ontzielde lichaam van Pobosie aangetroffen in de cel. Hij had zich verhangen met de pangi die hij droeg. De pangi had hij vastgebonden aan één van de regenstenen die als ventilatie dient.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, meldt de Politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May