Srefidensi Toernooi Nickerie voortgezet
15 Nov 2015, 12:11
foto
Het volleybalteam van de EBS.


De Srefidensi sportactiviteiten in Nickerie zijn vrijdagavond voortgezet met volleybalwedstrijden en zaterdagavond werden de mini-voetbalwedstrijden gehouden. De volleybalduels werden op basis van 'best of five' gespeeld. Het team van EBS heeft LMSZN compleet overheerst en won met 3-0.

De tweede wedstrijd ging tussen de Brandweer en de Politie. De Brandweer won de eerste set, maar het team van de Politie kwam goed terug en won drie sets achter elkaar: 1-3. De laatste wedstrijd vrijdagavond ging tussen Financiën-SWM. De spelers van Waterleiding maakten korte metten en wonnen met 3-0 van Financiën.

Bij mini-voetbal zaterdagavond, heeft Brandweer het moeten opnemen tegen het ministerie van Regionale Ontwikkeling. Het ministerie moest zijn meerdere erkennen in de Brandweer die met 5-3 won.
De tweede wedstrijd die gepland stond tussen het LMSZN en LVV, ging niet door. Het team van LVV was niet voltallig en verloor de wedstrijd reglementair. Voor vandaag staat veldvoetbal op het programma. Vanaf donderdag zullen de kwartfinales starten. De finale is gepland voor 25 november.

Edgar van Genderen
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May