Boy Scouts bezig met planning 14e Caribische Cuboree
14 Nov 2015, 16:04
foto
Welpen en leidsters tijdens de oefening. (Foto's: Boy Scouts van Suriname)


Ongeveer 80 welpen - jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar - zullen volgend jaar vertrekken naar Guyana, voor deelname aan de 14e Caribische Cuboree van 25 - 29 juli 2016 in Georgetown. De Boy Scouts van Suriname is al bezig met voorbereidingen voor deelname aan dit evenement dat om de drie jaar wordt gehouden.

De voorbereidingen bestaan uit een aantal trainingen voor de welpen en leidsters die met de groep af zullen reizen. De organisatie is reeds begonnen met nationale trainingen van de welpen. Op deze dag is onder andere aandacht besteed aan het ‘strijdliedje’ van de welpen.

De Boy Scouts van Suriname hoopt op ondersteuning van de gemeenschap om de trip tot een onvergetelijke trip te maken. Een van de hoogtepunten van de cuboree moet worden de gebruikelijke rondmars. Suriname zal in Guyana vertegenwoordigd zijn door een welpendrumband, een nog niet zo bekend fenomeen in Suriname en andere Caribische landen. Een unieke gelegenheid om Suriname waardig te presenteren, meent de organisatie.

De organisatie- en begeleidingscommissie van de cuboree staat onder leiding van Oûbaas Jerry Williams die tevens de Contingent Leader is.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May