Politie geeft namen vrij van omgekomen bendeleden
12 Nov 2015, 15:24
foto


De politie Public Relations heeft de namen vrijgegeven van de twee personen die het leven hebben gelaten maandag. "De twee criminelen Siegmund Struiken alias ‘Siekie’ en Melvin Tob alias ‘Stupie’ zijn dodelijk geraakt. Errol S. alias Airco; Steven B. alias Sriba en Anthony Ch. zijn per ontboden ambulance afgevoerd en onder politie bewaking opgenomen in een ziekeninrichting."

Een gespecialiseerde eenheid van de politie heeft na een achtervolging de rovers klemgereden, waarbij zij gelijk het vuur opende op de politie. "De politie beantwoordde het vuur en er ontstond een vuurgevecht. Twee politiemannen raakten daarbij gewond."

"Volgens berichten uit de media wordt er aangegeven dat er nog een derde dode is. Deze informatie is niet juist. Er is geen sprake van een derde dode. Het onderzoek leidde de politie naar verschillende adressen waar nog twee verdachten, Gerald A. en Armand J., zijn aangehouden.

Materiaal dat door de criminelen werd gebruikt is in beslag genomen waaronder gasflessen die gebruikt worden bij het openbranden of snijden van metaal. Vanwege het aangetroffen materiaal vermoedt de politie dat deze bende zich aan meerdere strafbare feiten schuldig heeft gemaakt. "
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May