Nog een verkeersslachtoffer in Nickerie
11 Nov 2015, 16:49
foto


Weyne Coole (23) is de elfde persoon die het leven heeft gelaten in het verkeer in Nickerie. Hij was betrokken bij een aanrijding op de hoek van de Tam Adamson- en de Gouverneurstraat. Het slachtoffer was op een bromfiets en de bestuurder van de Nissan Fuga, Winston R. verleende geen voorrang. Dit gebeurde op afgelopen zondag Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar het ziekenhuis, maar gaf vandaag de geest daar.

Na de aanrijding reed de veroorzaker door, maar meldde zich een half uur later aan op een politiestation. Hij werd aan de blaastest onderworpen en hij was onder invloed van alcohol. Winston R. werd in verzekering gesteld. De veroorzaker reed over de Tam Adamsonstraat en het slachtoffer bevond zich op de Gouverneurstraat. Het slachtoffer werd zwaar gewond afgevoerd naar het ziekenhuis in Nickerie.

Delano Somaroe (36) overleed gisteravond in het ziekenhuis. Hij was op de motorfiets op de Weg naar South Drain. Hij verloor op 8 november de controle over het stuur en belandde in een trens. Landelijk is de verkeersbarometer gestegen naar 46.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May