Riedewald schopt West United naar volgende ronde
07 Nov 2015, 22:07
Het team van West United dat zich geplaatst heeft voor de volgende ronde.

Bij de voortzetting van het Assuria/SVB Bekertoernooi heeft SV Santos (Nickerie) zaterdag bezoek gehad van West United (Coronie). De eindstand is 4-4 en de ruststand was 3-2.

Beide ploegen hebben kansen gekregen, waarbij Santos de wedstrijd volledig domineerde. Reeds in de 12e minuut van de wedstrijd was het de speler Theodoor Dors van Santos die zijn ploeg op 1-0 bracht. Daarna was het Clyde Riedewald van West United die de ploegen in de 24e minuut op gelijke hoogte bracht: 1-1. Alvaro Reingoud van Santos bezorgde zijn team weer een voorsprong in de 33e minuut: 2-1. Toen leek het erop dat Santos over de jongens van West United zou lopen, want in de 37e minuut maakte Theodoor Dors er 3-1 van. Garvin Grant van West United dacht er anders over en verkleinde de achterstand naar 3-2 voor West United. Met deze stand bezochten de clubs de kleedkamers.

In de tweede helft was het wederom Reingoud die in de 55e minuut de voorsprong van zijn ploeg vergrootte naar 4-2. Riedewald noteerde in de 83e minuut zijn tweede doelpunt voor de middag en derde voor West United. Toen iedereen dacht dat Santos de wedstrijd zou winnen, schoot Riedewald van West United zijn derde doelpunt middels een vrije schop in het doel van Santos en bepaalde de eindstand op 4-4. Met deze uitslagen plaatsen West United en Inter Boskamp zich voor de volgende ronde van het toernooi.