Events in Suriname lanceert nieuwe website
07 Nov 2015, 20:11
foto


Kishan Ramsukul zegt dat na ruim 3 jaren niet alleen Surinamers, maar ook internationale bezoekers voorzien te hebben van informatie over evenementen in Suriname, besloten is een nieuwe website te lanceren. Events in Suriname zal volgens de initiatiefnemer meer dan alleen informatie over evenementen bevatten.

“Enkele vrienden van mij vroegen om in het weekend ergens naar toe te gaan. We konden geen plek vinden waar deze informatie beschikbaar was. Ik heb toen een website gebouwd waarop informatie over evenementen geplaatst kon worden en al gauw bleek dat wij niet de enigen waren met dat probleem,” zegt Ramsukul terugblikkend.

De bezoekers komen niet alleen voor de informatie, maar ook voor de foto’s die gemaakt worden op vrijwel alle beste evenementen van Suriname. Deze foto’s zijn enorm populair op de verschillende social media. “Van culturele programma’s tot grote festivals, wij proberen er overal bij te zijn en vervolgens plaatsen wij de foto’s zo snel mogelijk op onze website en social mediakanalen. Dankzij deze foto’s wordt nog lang na het evenement erover gesproken.”

Door de reacties de afgelopen tijden bleek volgens Ramsukul dat bezoekers steeds meer verwachten van Events in Suriname. Met de vernieuwde website komt er ook informatie op te staan van uitgaansgelegenheden in Suriname. Dagelijks zullen er nieuwe plekken bijkomen om een zo goed mogelijk beeld te kunnen vormen van de actitiveiten. Events in Suriname is bezig met het ontwikkelen van een mobiele applicatie om de informatie nog toegankelijker te maken voor eenieder.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May