Sahara NV wint 2de Golden Award
07 Nov 2015, 15:13
foto
Ram Bishesar, vertegenwoordiger van Sahara NV (l), neemt de award in ontvangst.


Voor de tweede keer heeft Sahara NV, producent van Sranan Alesie, de World Quality Business Golden Award gewonnen. Deze erkenning wordt gegeven aan bedrijven die kwaliteit, innovatie, klantvriendelijkheid en een goede reputatie hebben bij afnemers en leveranciers.

Bij de eerste kennisgeving, twee jaar geleden, heeft Sahara NV er niet veel aandacht aanbesteed. “We namen het niet serieus, maar toen Rudisa Agency deze prijs kreeg van deze organisatie, zijn wij op onderzoek geweest,” schrijft het bedrijf in een verklaring. Dit jaar heeft de bedrijfsvertegenwoordiger in Europa, Ram Bishesar, de prijs in Parijs in ontvangst genomen. De onderscheiding wordt mede bepaald door ondernemers die bekend zijn met het bedrijf.

Sahara NV zit al bijna 50 jaar in de rijstverwerking. Zo’n 75 jaar geleden begon wijlen Laltapersad Bishesar met een kleine provisiewinkel op de plek waar het bedrijf nu in Nickerie staat. De vierde generatie van de familie heeft nu de leiding in het bedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid en nationaal en internationaal zijn sporen heeft verdiend.

De leiding van het bedrijf ziet in de toekenning van deze internationale erkenning, de vruchten van haar dienstverlening.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May