Winnaars ontvangen prijzen Presidents Cup
07 Nov 2015, 09:22
foto
Van links-rechts: Ashok Debisarun (Nishan 42), John Krishnadath (voorzitter SVB), minister Faizal Aboelgafoer, Marco Emanuelson (Leo Victor) en Ronald Kwasi (Inter Moengo Tapoe).


Nishan 42, Inter Moengo Tapoe en Leo Victor hebben de geldprijzen waarop zij aanspraak maken na deelname aan de Presidents Cup van 2014 en 2015, vrijdag ontvangen. De overhandiging vond plaats op het kantoor van minister Faizal Aboelgafoer van Sport en Jeugdzaken in het bijzijn van de voorzitter van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB), John Krishnadath.

Tijdens de Presidents Cup van 2015 deed de minister namens president Desi Bouterse, de aftrap. Abdoelgafoer beloofde zich ervoor te beijveren dat in samenspraak met de president, de gelden binnen 3 weken zouden worden uitbetaald. Zowel de SVB-voorzitter en de vertegenwoordigers van de voetbalclubs waren zeer ingenomen met de inspanning van de minister die zijn toezegging is nagekomen.

Krishnadath toonde zich verheugd met het geduld dat de clubs hebben opgebracht, omdat de gelden reeds geïnvesteerd zijn in lopende projecten of verenigingsactiviteiten, meldt het ministerie in een persbericht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May