John Padji leidt NPS afdeling Wanica
07 Nov 2015, 07:26
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland beëdigt de nieuwe voorzitter, John Padji, van afdeling Wanica.


John Padji is vrijdag gekozen tot voorzitter van de NPS-afdeling Wanica. Er was één kandidatenlijst ingediend voor de bestuursverkiezing. Padji volgt Daniella Beeldsnijder op, die de afdeling ruim drie jaar heeft geleid. Het bestuur van afdeling Wanica bestaat uit vijftien personen.

Padji heeft aangegeven na zijn verkiezing dat dit bestuur het veld zal intrekken. "Wij zijn geen 'kantoor-bestuur', benadrukte hij. Het bestuur zegt de mensen in dit district te zullen overtuigen om de NPS te ondersteunen, zodat de partij bij de volgende verkiezingen in het machtscentrum komt. Er wordt op gezinspeeld dat de verkiezingen eerder dan in 2020 gehouden zullen worden, gezien de vele problemen in het land.

Het bestuur zal niet alleen nieuwe leden werven, maar zal ook oud-NPS'ers mobiliseren om de partij weer te ondersteunen. Padji benadrukte dat wederzijds respect en een goede samenwerking belangrijk zijn voor het behalen van de beoogde doelen. Hij gaf aan het hoofdbestuur onder leiding van Gregory Rusland de verzekering dat het kan rekenen op de afdeling Wanica.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May