Gewonde bij aanhouding brandkast-bende
06 Nov 2015, 09:49
foto


Bij de aanhouding van een brandkast-dievenbende vanochtend omstreeks 03.40 uur was de politie genoodzaakt vuurwapengeweld te gebruiken aan de Robostraat. De verdachte bendelid Tobi R. is daarbij in de rechterdijbeen geraakt. Hij is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis en is nu onder politiebewaking. .

De politie vermoedt dat een andere verdachte zwaargewond is geraakt. Op het plaatsdelict zijn bloedsporen aangetroffen. De politie is vanochtend via de Centrale Meldkamer gemeld dat er een inbraak gaande was aan de J.S. Rebostraat. Op afstand van het aangegeven adres is de politie op de loer gaan staan. Het duurde niet lang voordat een grijze Toyota Harrier met PF kentekenplaat het adres aandeed om de bendeleden op te halen. Op het moment dat de bendeleden in het voertuig wilden stappen, sloeg de politie toe. Er zijn bij het vuurgevecht drie mannen aangehouden. Een vierde heeft zich met schotverwonding uit de voeten gemaakt. De bewoner van het huis was niet thuis tijdens de inbraak.

Tijdens een plaatselijk onderzoek heeft de politie een brandkast met daarin waardevolle spullen, vreemde valuta en een laptop aangetroffen. De medeverdachten van deze inbraak, Jesus M. en Dongo M. zijn ook in verzekering gesteld.

Ala-D Media
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May