Politie zoekt informatie over zware mishandeling
04 Nov 2015, 20:17
foto


De politie vraagt hulp bij het opsporen van een groep mannen die betrokken zijn bij een zware mishandeling. De afdeling Kapitale Delicten is bezig met een onderzoek waarbij Julian B. en Raif M. werden mishandeld door een groep mannen. Het tweetal reed in de vroege ochtend van zondag 25 oktober omstreeks 04.30 uur over de Wanicaweg. Enkele mannen waren op een feest aan het borrelen. Op een bepaald moment begaven zij zich naar de straatzijde. Een van deze mannen moet een cup bier in de auto hebben gegooid toen de slachtoffers langsreden.

Het tweetal bracht het voertuig enkele meters verder tot stilstand en liep terug naar de mannen om hen om rekenschap te vragen. Er ontstond een woordenwisseling tussen het tweetal en de mannen, welke uitmondde in een handgemeen. De groep mannen ging het tweetal daarbij te lijf, waarbij de slachtoffers onder andere bewerkt werden met een koevoet. Het voertuig waarin de slachtoffers waren, werd ook vernield. De autoruiten werden aan diggelen geslagen. De CD apparatuur is daarbij ook weggehaald uit de auto.

De slachtoffers zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Julian B. werd vanwege de opgelopen letsels ter verpleging opgenomen. Hij heeft zodanige letsels opgelopen dat de chirurg moest ingrijpen.

De politie doet een beroep op de gemeenschap om informatie over dit geval die kunnen leiden tot de aanhouding van deze verdachten door te spelen aan de afdeling Kapitale Delicten op het nummer 403645, de tiplijn 179 of de Centrale Meldkamer 115.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May