Slachtoffer Asisikreek is 23 jaar
04 Nov 2015, 13:19
foto


Nono Waike is gisteren doodgeschoten. De partner van de 23-jarige vrouw heeft de politie verteld dat een Braziliaan de dader is en dat hij hem op zijn buurt heeft dood gekapt.

De moord heeft plaatsgevonden op een goudveld nabij de Asisikreek, een zijtak van de Lawarivier. De concubaan P.F. die is aangehouden, heeft verklaard dat hij zo’n vijf maanden werkt voor een ondernemer op een goudveld nabij de Asisikreek. Twee weken terug is een Braziliaan ook in hetzelfde kamp komen wonen. Dinsdag is P.F. naar het werk getogen en deelde de Braziliaan hem mee dat hij zou gaan jagen.

Op een gegeven moment hoorde P.F. vanuit zijn werkplek een schot en haastte hij zich naar het kamp. Hij trof zijn partner op de grond aan met een schotverwonding. De woonruimte was overhoop gehaald. Het goud dat P.F. in huis had, was weg. P.F. is daarop achter de Braziliaan die het bos inrende, gegaan. Hij verklaarde dat hij de man heeft dood gekapt met een scherp voorwerp. Op de plek waar hij dat zou hebben gedaan, heeft de politie alleen bloedsporen aangetroffen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May